1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

[Centraal] De Grote Voetbal Draad [Deel2]

Discussie in 'Actualiteiten, Sport, Entertainment en Lifestyle' gestart door Elgee, 8 jun 2005.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Elgee

    Elgee Active Member

    Berichten:
    1.864
    Leuk Bevonden:
    1
    Hier is dan deel 2 van De Grote Voetbal Draad.

    -------------------------------------------------------------------------------

    Nederland heeft vandaag met 0-4 gewonnen van Finland. IMO speelde Nederland niet zijn beste wedstrijd, maar nu is het WK 2006 wel heel erg dichtbij.

    Tsjechië wint met 'gemak' van Macedonië (6-1). Al kwam het wel met 0-1 achter.

    Koeman heeft zijn club in Benfica gevonden, waar hij de strijd aan moet gaan met Adriaanse in de Portugeese competitie.

    Wenger (Arsenal-trainer) schijnt interesse te hebben in Samaras.

    Davids heeft besloten nog even in het buitenland te blijven. Zo slaat hij aanbiedingen van AZ en Ajax af.

    En Rijkaard heeft een nieuw contract aangeboden gekregen van Barça voor 2 jaar.

    -------------------------------------------------------------------------------

    Dit waren even een paar nieuwtjes van vandaag. Praat erover, en hou het on-topic, maar dat moet niet moeilijk zijn gezien de vorige draad een succes was.:)
     
  2. Mtthz

    Mtthz XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    588
    Leuk Bevonden:
    38
    Eeh...telt nou het doelsaldo of onderling resultaat als we gelijk komen met Tsjechië?
     
  3. Elgee

    Elgee Active Member

    Berichten:
    1.864
    Leuk Bevonden:
    1
    Volgens mij is het zo dat eerst het doelsaldo telt.
    Is dat gelijk? Dan het onderling resultaat.

    edit\\
    Ik lees net op Voetbalzone.nl dat Lucius min. 5 weken eruit ligt:
    :'-(
     
    Laatst bewerkt: 8 jun 2005
  4. tha messenger

    tha messenger limited

    Berichten:
    1.212
    Leuk Bevonden:
    2
    De laatste 20 minuten speelde het nederlands elftal goed daarvoor was het weinig. Het middenveld had in de eerste 70 minuten niets te zeggen.
     
  5. Elgee

    Elgee Active Member

    Berichten:
    1.864
    Leuk Bevonden:
    1
    Maduro speelde imo weer een erg goede wedstrijd. Die jongen is een erg groot talent vind ik. Speelt alsof ie al jaren meeloopt met de 'grote jongens'.
     
  6. mars15

    mars15 Guest

    Nederland wint het WK volgend jaar
     
  7. Mtthz

    Mtthz XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    588
    Leuk Bevonden:
    38
    Optimist:)

    Maarre als het zo door gaat...

    8)
     
  8. mars15

    mars15 Guest

    ja we zijn al veel wedstrijden ongeslagen

    spelen niet goed soms maar winnen toch

    ook we spelen niet tegen spanje.brazilie of argetinie maar toch
     
  9. Marty NL

    Marty NL Active Member

    Berichten:
    935
    Leuk Bevonden:
    77
    Ze spelen meestal wel geod en met veel controle en overmacht..
    maar ze spelen 1 keer een wedstrijd niet geweldig en die 'kenners' beginnen gelijk te zeuren.. Nederland heeft gewoon verdient gewonnen dat zag je in t laatste deel dat ze gewoon beter waren.. en ik denk dat het voor t wk iig een halve finale gaat worden.. iig gaan we een spannende tijd tegemoet:)
     
  10. Daz

    Daz

    Berichten:
    16.099
    Leuk Bevonden:
    2.256
    Ja inderdaad, Ik zelf vond Robin Van Persie ook erg goed spelen maar de speler die het allerbest speelde was natuurlijk Edwin V/D Sar! _O_ Hij is een ijskonijn en dus blijft hij altijd rustig. Kijk maar eens goed naar hem in een actie! Ik vond Mario Melchiot super slecht spelen alhoewel hij soms goede slidings had maar vaak leed hij aan balverlies.
     
  11. Game Error

    Game Error Active Member

    Berichten:
    541
    Leuk Bevonden:
    0
    Licht het aan mij of speelde melchiot echt enorm slecht gister? en al die overtredingen van hem waren nergens voor nodig...
     
  12. Pascal

    Pascal ༼ つ ◕_◕ ༽つ

    Berichten:
    2.545
    Leuk Bevonden:
    57
    Ja Melchiot moet van Basten eruit gooien, die jongen kan de bal niet vast houden. Paar keer pingelen, en hij lag er bijna in. Ook jammer dat Robben niet zn meest gelukkige wedstrijd speelde. Naast een paar mooie acties kwam er gisteren weinig uit. Wat Nederland wel heeft, een top spits die goals maakt, dat hebben ze bij Finland duidelijk niet. Allemaal import uit oostblok landen die het allemaal net niet hebben. Ze hebben gewoon niet de efficiëntie die de Nederlandse aanvallers wel hebben. Zouden ze dit wel hebben gehad, dan hadden we binnen no time 4-0 achter gestaan oid :+ Tweede helft was iig een stuk beter, omdat Finland moest aanvallen kwam er ruimte in de verdediging van Finland en kon Nederland meer kansen creëren. Winst vond ik wel terecht iig :)

    EDIT: Typo
     
    Laatst bewerkt: 9 jun 2005
  13. Stifke

    Stifke Frikandel Specialist

    Berichten:
    1.289
    Leuk Bevonden:
    3
    Kan iemand de poule stand even neerzetten voor me :)
     
  14. Elgee

    Elgee Active Member

    Berichten:
    1.864
    Leuk Bevonden:
    1
    Maar natuurlijk. De stand in groep 1 is als volgt:
    [​IMG]

    Overigens zie ik net dat Kuffour naar AS Roma is vertrokken. Na 13 jaar in Duitsland (Bayern München) keert ie terug naar Italië; transfervrij.
     
  15. Defanatic

    Defanatic blauw beest

    Berichten:
    924
    Leuk Bevonden:
    26
    conclusie: Nederland staat 4 doelpunten achter kwa doelsaldo op de tsjechen maar we hebben natuurlijk alles in eigen hand. Bovendien als we 2e zouden worden dan hebben we nog altijd kans om de beste 2e te zijn van alle kwalificatielanden en dan alsnog direct te kwalificeren.

    Edit: Timmy Simons zal definitief niet naar Feyenoord komen, zo heeft de Rotterdamse club via feyenoord.nl naar buiten gebracht. Tot nog toe bracht Feyenoord nog geen nieuws naar buiten over de onderhandelingen met Club Brugge.

    Volgens Mark Wotte is de vraagprijs van Club Brugge te hoog voor een speler dertig jaar. "Gezien de leeftijd van de speler vonden wij de gewenste afkoopsom niet verantwoord. Daarnaast pasten de salariseisen van Simons niet binnen de Feyenoord-normen. Wij gaan onze alternatieven nu heroverwegen."

    Das jammer voor iedereen met rotterdamse symphatie. Ben benieuwd welke naam er nu uit de koker rolt. Dit is trouwens ook misschien wel een teken aan de want dat bartje Goor z'n rood-witte shirt aan de wilgen hangt.
     
    Laatst bewerkt: 9 jun 2005
  16. Stifke

    Stifke Frikandel Specialist

    Berichten:
    1.289
    Leuk Bevonden:
    3
    We zitten trouwens wel bij erg veel landen in de poule met een trema op de e :)
     
  17. mars15

    mars15 Guest


    Bron: sportwereld.be]


    Bart Goor slaakt een diepe zucht van ontgoocheling als we hem op zijn Turks vakantieadres aan de lijn krijgen. 'Dat de transfer van Timmy Simons definitief is afgeblazen, is een enorme tegenvaller', aldus de 31-middenvelder van Feyenoord. 'Dat had men mij anders beloofd.'

    'Ik had enorm op de komst van Timmy Simons gerekend', aldus Goor. 'Een Nederlandstalige op die cruciale positie in het elftal was perfect wat we nodig hadden na dit magere seizoen. Dat is heel spijtig, maar ik ga er mijn conclusies uit trekken. Ik ga wel eerst nog zelf bellen met de club om te horen wat ze zeggen.'

    Goor zal niet langer onvoorwaardelijk geloven wat de Rotterdamse clubleiding hem vertelt.

    'Ze hadden me heel duidelijk gezegd dat Simons zou komen. Het was een belofte. Ik heb dat in alle eerlijkheid geloofd. Ik weet niet over welke sommen werd gediscussieerd, maar veel onderhandelingen zijn er blijkbaar niet geweest. Bod van Feyenoord en tegenbod van Club Brugge. Dat was het. Toen ik hier vorig jaar aankwam, vertelden ze dat ze veel ambitie hadden. Ook toen beloofden ze bepaalde dingen die ze niet konden waarmaken. Als het gesprek dat ik met de club wil niet oplevert wat ik ervan verwacht, dan hebben we een probleem.'

    Vriendschappelijk

    Vooral omdat Anderlecht heel nadrukkelijk aan de mouw van de 59-voudige Rode Duivel trekt.

    'Dat laat me niet koud. Anderlecht speelt misschien in de Champions League, doet volgend seizoen weer voluit mee voor de titel. Het spreekt me enorm aan. Of ik nu spijt heb dat ik na Hertha Bsc voor Feyenoord koos? Neen. Voor mij persoonlijk was het een uitstekend seizoen. Feyenoord is top. Er zitten elke wedstrijd 50.000 supporters op de tribune. Maar ik ben ambitieus en wil ook nog prijzen halen. Het is toch dat wat ik na mijn carrière zal onthouden? Ik ga zo snel mogelijk met het bestuur praten.'

    Sportief directeur Mark Wotte van Feyenoord liet al bij herhaling weten dat een vertrek van Bart Goor 'onbespreekbaar' is. Vorig seizoen was hij nog de meest regelmatige speler en hij ligt nog tot 2007 onder contract.

    'Ik ben geen ruziemaker en hoop dat we hier op een vriendschappelijke manier uitraken', aldus Goor.

    Feyenoord haalde Goor voor 250.000 euro bij Hertha weg. Anderlecht zou nu aanzienlijk meer willen betalen aan de Rotterdamse club. Paars-wit heeft een contract voor drie jaar met een optie voor één jaar klaarliggen. Bovendien wordt hem voor na zijn carrière een functie in de club beloofd.


    Liverpool heeft geïnformeerd naar Dirk Kuijt, dat meldt Tribalfootball.com. Rafa Benitez is verteld dat Dirk Kuijt voor £ 10 miljoen mag vertrekken. De Reds zijn niet bereid zo ver te gaan voor de topscorer van de Holland Casino Eredivisie. Volgens die website is de enige kans dat Dirk Kuijt naar Liverpool verhuist als Feyenoord de prijs zal laten zakken.

    [Bron: FR-Fans.nl]


    Dirk Kuijt zou dicht bij een overstap naar Newcastle United zijn, dat meldt Timesonline.co.uk. Dirk Kuijt heeft zelf aangegeven dat hij bij Feyenoord blijft en Liverpool vind de vraagprijs van £ 10 miljoen te gortig. Maar volgens deze krant heeft Feyenoord helemaal geen prijskaartje van £ 10 miljoen aan Dirk Kuijt gehangen, maar een prijs onder de £ 8 miljoen.
     
  18. stitchy

    stitchy Yeah sure

    Berichten:
    322
    Leuk Bevonden:
    0
    goor moet zijn mond eens gaan houden, omdat hij zoveel naar buiten brengt is er veel onruist in rotterdam-zuid, helemaal als aanvoerder moet je verantwoordelijk zijn
     
  19. mars15

    mars15 Guest

    ja maar me club gaat naar de klote :mad:
     
  20. Tim

    Tim Active Member

    Berichten:
    7.741
    Leuk Bevonden:
    1.940
    Volgens mij telt bij puntgelijkheid het onderlinge resultaat en niet het doelsaldo.

    Heb gisteren maar de laastste 20 minuten kunnen kijken maar dat waren naar wel de beste.Vond het vooral goed van v. Persie dat hij de bal op Kuijt speelde en niet zelf wou scoren (wat best mogelijk was geweest)
     
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina