1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

[XOne] zit je vast aan xboxlive?

Discussie in 'Games' gestart door djlaulau, 3 mei 2003.

  1. djlaulau

    djlaulau Lamlendigheid

    Berichten:
    175
    Leuk Bevonden:
    0
    zit je na het eerste gratis jaar vast aan xboxlive? of kan je meteen opzeggen?
     
  2. OCM3RZ

    OCM3RZ Ik vereer Mezelf

    Berichten:
    563
    Leuk Bevonden:
    0
    in feite zit je wel vast aan xbox live, en het abbonementsgeld van een nieuw jaar wordt automatisch afgeschreven van je creditcard, maar opzeggen kan door binnen 2 maanden dat schriftelijk te melden of via email of telefoon ofzo, dat weet ik niet precies
     
  3. rolorob

    rolorob Active Member

    Berichten:
    2.036
    Leuk Bevonden:
    2
    Ze geven je een bericht of je op wilt zeggen of doorgaan. Ze schrijven het niet zomaar af...
     
  4. p1m

    p1m Guest

    volgens mij schrijven ze het er af mits je een bericht 2 aand van te voren hebt gegeven dat je wilt stoppen is ook met veel aboo's van bladen.
     
  5. rolorob

    rolorob Active Member

    Berichten:
    2.036
    Leuk Bevonden:
    2
    Ja, maar ik had (volgens mij op XBW) gehoord dat je een bericht kreeg...
     
  6. tonymontana

    tonymontana you talkin' to me?

    Berichten:
    121
    Leuk Bevonden:
    0
    hoe komt het dat hier nog zo veel onduidelijkheid over is dit is toch belangrijke informatie?
     
  7. Robie

    Robie Active Member

    Berichten:
    622
    Leuk Bevonden:
    0
    je krijgt een mailtje van m$

    *sjekt ff da mailtje



    Na 12 maanden wordt je abonnement automatisch opnieuw voor 12 maanden verlengd.
    Dan wordt van je creditcard het bedrag afgeschreven dat op dat moment geldt voor
    een jaar lang Xbox Live Service. Je krijgt ten minste 30 dagen van tevorenbericht per email.

    O-) O-) O-) O-) O-)
     
  8. El Mariachi

    El Mariachi Active Member

    Berichten:
    4
    Leuk Bevonden:
    0
    Volgens mij kun je in de Live opties de automatische betaling voor 't 2e jaar gewoon uitzetten hoor.
     
  9. Fardo

    Fardo Well-Known Member

    Berichten:
    27.147
    Leuk Bevonden:
    224
    2. KOSTEN


    Microsoft Ireland Operations Limited zal u via een on line rekening (uw "Betalingsrekening") factureren voor door u gemaakte kosten voor diensten en items die u op grond van deze Overeenkomst hebt verkregen (de "Producten"). U stemt ermee in Microsoft alle kosten te voldoen tegen de prijzen zoals die op dat moment gelden voor door u of anderen (daaronder begrepen uw agenten) met gebruikmaking van uw Betalingsrekening bestelde Producten, en u machtigt Microsoft de door u gekozen betalingsmethode (uw "Betalingsmethode") voor die Producten te debiteren. U stemt ermee in betalingen met die gekozen Betalingsmethode te verrichten. Kosten op uw Betalingsrekening zullen in een e-mail voor u worden samengevat en worden verzonden aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven toen u zich voor het eerst bij Xbox Live aanmeldde. U stemt ermee in dat dergelijke e-mails de enige rapportages met betrekking tot uw Betalingsrekening zijn die Microsoft aan u dient te verstrekken. U STEMT ER TEVENS MEE IN DAT HET UW VERANTWOORDELIJKHEID IS OM EEN KOPIE VAN ELKE E-MAIL AF TE DRUKKEN VOOR UW ADMINISTRATIE EN OM DIE BESCHEIDEN TE BEWAREN TOTDAT U ZE NIET MEER NODIG HEBT. Indien het voor u niet mogelijk is e-mail te bekijken of te ontvangen (bijvoorbeeld als gevolg van uw e-mail filtersettings) betekent dit geen uitstel of ontslag van uw verplichting om aan Microsoft verschuldigde bedragen te betalen. Microsoft behoudt zich het recht voor door haar gemaakte fouten of vergissingen te corrigeren zelfs indien zij reeds om betaling heeft verzocht of ontvangen.

    U DIENT ACTUELE, VOLLEDIGE EN NAUWKEURIGE INFORMATIE VOOR UW BETALINGSREKENING TE VERSTREKKEN TENEINDE DE BESTELDE PRODUCTEN TE ONTVANGEN. UPDATES OF WIJZIGINGEN IN DERGELIJKE INFORMATIE (BIJVOORBEELD EEN WIJZIGING IN UW FACTUURADRES, CREDITCARDNUMMER OF -VERVALDATUM) KUNNEN WORDEN GEDAAN ONDER ACCOUNT MANAGEMENT OP HET XBOX DASHBOARD, TELEFONISCH BIJ DE KLANTENONDERSTEUNING VAN XBOX LIVE, OF OP EEN ANDERE DOOR MICROSOFT AANGEGEVEN WIJZE. U DIENT MICROSOFT ER TEVENS ONVERWIJLD VAN OP DE HOOGTE TE STELLEN INDIEN UW BETALINGSMETHODE GEANNULEERD WORDT (BIJVOORBEELD ALS GEVOLG VAN VERLIES OF DIEFSTAL) OF INDIEN U KENNIS NEEMT VAN EEN MOGELIJKE SCHENDING VAN BEVEILIGING, ZOALS ONBEVOEGDE BEKENDMAKING OF ONBEVOEGD GEBRUIK VAN UW GEBRUIKERSNAAM OF WACHTWOORD. INDIEN U NIETTEGENSTAANDE HET VOORGAANDE VERZUIMT DEZE BIJGEWERKTE INFORMATIE TE VERSTREKKEN, STEMT U ERMEE IN DAT MICROSOFT U WEGENS HET NIET BEËINDIGEN OF HET VOORTGEZET GEBRUIK VAN PRODUCTEN DIE OP GROND VAN UW BETALINGSREKENING ZIJN GELEVERD, KAN BLIJVEN FACTUREREN.

    Microsoft zal al het, commercieel gezien, redelijke doen om alle fouten met betrekking tot uw Betalingsrekening binnen een redelijke termijn te herstellen. Tenzij u Microsoft van een dergelijke fout op de hoogte stelt binnen honderdtwintig (120) kalenderdagen nadat uw Betalingsrekening voor die kosten is gedebiteerd, wordt die debitboeking geacht door u voor alle doeleinden te zijn geaccepteerd, daaronder begrepen de afhandeling van vragen die door uw Financiële Instelling zijn gesteld. VOORZOVER WETTELIJK IS TOEGESTAAN, VRIJWAART U MICROSOFT TEGEN ALLE AANSPRAKELIJKHEDEN EN VORDERINGEN MET BETREKKING TOT SCHADE ALS GEVOLG VAN FOUTEN DIE NIET BINNEN 120 DAGEN NA DE DATUM VAN DE FOUT AAN MICROSOFT ZIJN GEMELD.
    Verrekening van koersverschillen vindt plaats op basis van de door u gekozen Betalingsmethode en kan worden vastgesteld in overeenkomsten tussen u en de financiële instelling, uitgever van creditcards of andere verstrekker van de door u gekozen Betalingsmethode (de "Financiële Instelling"). Indien Microsoft geen betaling van uw Financiële Instelling ontvangt, stemt u ermee in na bericht van Microsoft alle verschuldigde bedragen van uw Betalingsrekening(en) te voldoen.

    De prijzen voor alle Producten zijn inclusief alle toepasselijke belastingen, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld. Voorzover wettelijk is toegestaan, erkent u verantwoordelijk te zijn voor alle telecommunicatiekosten, ongeacht of deze kosten door Microsoft aan u of de door u gekozen Betalingsmethode in rekening zijn gebracht.
    Indien het bedrag dat ten laste van uw Betalingsrekening wordt gebracht, afwijkt van het bedrag dat u op voorhand hebt geaccordeerd, hebt u het recht om ten minste 10 dagen vóór de geplande transactiedatum een kennisgeving van de hoogte en de datum van het in rekening te brengen bedrag te ontvangen, en zal Microsoft die kennisgeving binnen die termijn verstrekken. Alle overeenkomsten die u met de Financiële Instelling bent aangegaan, zijn van toepassing op uw gebruik van die Betalingsmethode. U stemt ermee in dat Microsoft gemaakte kosten bij elkaar mag optellen en deze gedurende, of aan het einde van, elke factureringscyclus als één bedrag of als een totaalbedrag in rekening brengt.
    MICROSOFT MAG PERIODIEKE (BIJVOORBEELD MAANDELIJKSE) KOSTEN ZONDER VERDERE MACHTIGING VAN U, IN REKENING BRENGEN TOTDAT U VOORAF TE KENNEN GEEFT (EN DIT, OP VERZOEK, SCHRIFTELIJK BEVESTIGT) DAT U DEZE MACHTIGING HEBT BEËINDIGD OF UW BETALINGSMETHODE WENST TE WIJZIGEN. EEN DERGELIJKE KENNISGEVING LAAT ONVERLET KOSTEN DIE IN REKENING ZIJN GEBRACHT VOORDAT MICROSOFT REDELIJKERWIJS ACTIE KON NEMEN.

    Indien u de machtiging niet beëindigt ofwel indien u de Producten op uw Betalingsrekening blijft gebruiken, betekent dit een hernieuwde bevestiging van de machtiging van Microsoft om uw Betalingsmethode te debiteren. Microsoft mag zulke kosten in rekening brengen en u bent verantwoordelijk voor die kosten. Het in rekening brengen van die kosten laat onverlet het recht van Microsoft om betaling rechtstreeks van u te verlangen. Het is mogelijk dat uw kosten vooruit, achteraf, voor elk gebruik of anderszins zoals op het moment van uw eerste bestelling van het desbetreffende Product is omschreven, dienen te worden voldaan.
     
  10. Fardo

    Fardo Well-Known Member

    Berichten:
    27.147
    Leuk Bevonden:
    224
    4. VERVALDATUM; RENTE IN GEVAL VAN TE LATE BETALING; INCASSOKOSTEN

    Het aan Microsoft verschuldigde bedrag ten laste van uw BetalingsrekeningBank-/girorekening (voor betaling) dient door uw Financiële Instelling volledig te worden voldaan op de datum waarop Microsoft betaling daarvan heeft verzocht, uiterlijk 30 dagen na factuurdatum; u mag geen saldo transporteren. U bent rente verschuldigd, ter beoordeling van Microsoft, over verschuldigde doch niet tijdig betaalde bedragen. Deze rente bedraagt 1% per maand (of 12% per jaar) over het totale verschuldigde doch niet tijdig betaalde bedrag. Indien dit percentage een op grond van het toepasselijk recht toegestane rentevoet te boven gaat, wordt u rente in rekening gebracht tegen de maximaal wettelijk toegestane rentevoet. Microsoft behoudt zich het recht voor uw Betalingsrekening voor incasso uit handen te geven indien u in gebreke blijft. U zult alle kosten voldoen die worden gemaakt bij de tenuitvoerlegging van deze Overeenkomst en de incasso van achterstallige bedragen, daaronder begrepen redelijke kosten van rechtsbijstand.


    5. BEËINDIGING, ANNULERING OF OPSCHORTING

    Om een abonnement te annuleren dient u direct telefonisch contact op te nemen met de Klantenservice van Xbox Live. U kunt een abonnement op enig moment en door middel van een kennisgeving aan Microsoft telefonisch annuleren bij de Klantenondersteuning van Xbox Live of op een andere door Microsoft aangegeven wijze. Indien u om onmiddellijke annulering verzoekt, gaat uw annulering normaliter in binnen 24 uur na de datum en de tijd waarop het annuleringsbericht is verstrekt; in andere gevallen gaat uw annulering in op de laatste dag van uw factureringscyclus van uw huidige abonnement waarvoor u een vooruitbetaling hebt verricht. U ontvangt geen pro-rata restitutie van vergoedingen die u voorafgaand aan de annulering op uw Betalingsrekening hebt opgebouwd.

    Microsoft behoudt zich het recht voor om, naar eigen inzicht, uw abonnement en/of toegang tot Xbox Live of enig gedeelte daarvan op enig moment en om welke reden dan ook zonder kennisgeving op te schorten of te beëindigen, onder andere wegens niet-betaling van kosten die op grond van deze Overeenkomst verschuldigd zijn of wegens enige andere niet-nakoming van deze Overeenkomst door u of een derde die gebruik maakt van uw abonnement. Beëindiging, annulering of opschorting, hetzij door u hetzij door Microsoft, heeft geen invloed op uw verplichting om alle kosten te voldoen die zijn gedebiteerd op uw Betalingsrekening vóór die beëindiging, annulering of opschorting (daaronder begrepen kosten gedebiteerd na beëindiging door u maar voordat Microsoft redelijkerwijs actie kon nemen op uw kennisgeving van beëindiging). Indien uw abonnement om enigerlei reden wordt beëindigd of geannuleerd en u op een later moment opnieuw een abonnement wenst te nemen, kunt u de gegevens van uw eerdere abonnement (zoals uw gametag en spelstatistieken) niet overdragen naar uw nieuwe abonnement.


    6. VERLENGING ABONNEMENT

    Indien u deelneemt aan een aanbieding voor een proef- of promotionele periode, dient u uw abonnement vóór het einde van de desbetreffende proef- of promotionele periode te annuleren teneinde te voorkomen dat het abonnement automatisch en blijvend met de aangegeven periode wordt verlengd en om te voorkomen dat u enige toepasselijke servicekosten wegens voortijdige annulering maakt. Indien u een maandabonnement hebt, dan zal uw abonnement automatisch en blijvend maandelijks worden verlengd tenzij u uw abonnement vóór het einde van die maand annuleert. Indien u een abonnement voor langere perioden hebt (bijvoorbeeld 3, 6 of 12 maanden), dan zal uw abonnement, tenzij de voorwaarden van dat abonnement anderszins vermelden, automatisch en blijvend voor die periode tegen de dan geldende prijzen worden verlengd.
     
  11. Fardo

    Fardo Well-Known Member

    Berichten:
    27.147
    Leuk Bevonden:
    224

Deel Deze Pagina