1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Jongens (14) opgepakt na brengen Hitlergroet

Discussie in 'Actualiteiten, Sport, Entertainment en Lifestyle' gestart door Fisichella, 28 jan 2007.

  1. Tediz

    Tediz pendejo

    Berichten:
    145
    Leuk Bevonden:
    0
    Dit is natuurlijk geen vrijheid van meningsuiting, maar ook niet iets om mensen voor op te pakken, zeker niet van die domme jochies die er later toch wel achter komen dat ze achterlijk bezig zijn. Met dit soort incidenten geef je die gasten van de NVU of wat dan ook alleen maar meer het idee dat er een samenzwering tegen ze aan de gang is, en dat geeft ze weer nieuwe energie om hun belachelijke waanidee-en te propageren.
     
  2. Gerjan

    Gerjan XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    6.685
    Leuk Bevonden:
    221
    "Sneertjes & grappen over andere culturen" versus een groet maken die hoort bij hitler welke verantwoordelijk is vele miljoenen doden in totaal...

    Lekkere vergelijking :x

    Volkomen eens met het feit dat ze opgepakt zijn. Stellete stakkers
     
  3. svennies

    svennies Active Member

    Berichten:
    575
    Leuk Bevonden:
    11
    Ziekelijk landje toch, dat nederland nietwaar, brengen die gastjes een groet aan de grootste historische vijand van Nederland.en nu moeten jullie volgend jaar nog gebruik van de wegen van de vijand gaan maken om de belgische wegenbelasting van 60 euro voor buitenlanders te ontlopen .
    Ja , ze zullen die invasie van nederlandse sleurhutten op hun autostrades graag zien voorbijkomen.
    Gaat het volgend jaar in de zomer rustig worden op onze versleten autostrades. Just like my old dream come true......:lol: _O_ :lol:
     
  4. Gerjan

    Gerjan XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    6.685
    Leuk Bevonden:
    221
    60euro per jaar ja, even een dagje naar antwerpen oid zal nog geen euro kosten.
     
  5. svennies

    svennies Active Member

    Berichten:
    575
    Leuk Bevonden:
    11
    Inderdaad jan, niet vergeten dat dit bedrag voor een héél jaar geldt en alleen maar voor de autostrades is.Als je binnendoor rijdt via wuustwezel ,brecht ,langs schoten en brasschaat naar antwerpen kost het je niets extra.Kortom antwerpen blijft altijd gemakkelijk bereikbaar voor nederland.
    Deze belasting is eigenlijk een noodmaatregel aangezien belgie een transitland is wiens wegen worden stukgereden door voornamelijk vrachtwagens die vanuit rotterdam het zuiden bevoorraden.
    Net zo goed de nederlandse vakantiegangers die door belgie zoeven om in luxemburg te gaan tanken, die autostradevignetten in zwitserland en oostenrijk zonder morren betalen, evenals de peages op de franse en spaanse autostrades.
    Maar die gaan steigeren als hun buurland hetzelfde wil doen,en wat mij betreft niets weerhoudt jullie ervan om hetzelfde te doen.
     
  6. Gerjan

    Gerjan XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    6.685
    Leuk Bevonden:
    221
    Ik denk dat wij ook nog wel zoiets krijgen (rekeningrijden of een variant) over een niet al te lange tijd..

    maarja we geraken een beetje offtopic
     
  7. falcon NL

    falcon NL Creatief mens

    Berichten:
    1.225
    Leuk Bevonden:
    53
    Pardon? Zeg klein ettertje dat je er bent, niet om je aan te vallen of zo maar hebben jou ouders je geen goede opvoeding gegeven of zo? Of ben je gewoon geïndoctrineerd/meegelopen met je hardcore vrienden?

    Als het alleen voor de grap is dan kan je het niet zo goed niet doen, of is dat niet cool genoeg?
     
  8. unXist

    unXist F5 hoer

    Berichten:
    707
    Leuk Bevonden:
    0
    Same here maar ik ben me buitegewoon goed bewust van wat die duitsers hebben gedaan, ik zie gewoon niet in waarom zoiets verboden zou moeten zijn, vrijheid van meningsuiting moet ook vrijheid zijn èn blijven. En nee ik ben geen hardcore fan met een bomberjack en een gouden oorbel.
     
    Laatst bewerkt: 29 jan 2007
  9. Shinobi X

    Shinobi X Active Member

    Berichten:
    496
    Leuk Bevonden:
    0
    Lol ik doe zoiets ook wel eens, maar dan alleen thuis als niemand behalve mijn zus het ziet. Ik denk er natuurlijk verder geen betekenis bij of zo. Is gewoon iets tussen mij en m'n zus. xD
     
  10. falcon NL

    falcon NL Creatief mens

    Berichten:
    1.225
    Leuk Bevonden:
    53
    En waarom doe je dan zoiets? Als je weet dat je er mensen zoals mij verschrikkelijk in het harnas mee jaagt? of is dat juist de bedoeling van de hele opvoering van zoiets?
    Redenen waarom het verboden zou moeten zijn:
    -Verering van Fascisme
    -Verering van het antisemitisme
    -Verduidelijking van het eren van de Standpunten NSDAP.
    -Afkeer van de Democratie
    -Aanhang van het neonazisme

    Dit hoeven niet jou redenen te zijn voor het brengen van de groet, maar de groet wordt geassocieerd met deze punten.En daarom verboden moeten worden
     
  11. unXist

    unXist F5 hoer

    Berichten:
    707
    Leuk Bevonden:
    0
    en dat is dus gewoon lame dat het daarmee geassocieerd word, net als de swastika een teken dat ook al honderden jaren gebruikt wordt maar door de nazi's een slecht imago heeft gekregen.
     
  12. Guidoble

    Guidoble Active Member

    Berichten:
    0
    Leuk Bevonden:
    0
    Hoezo lame ?
    W.O II was ongeveer de grootste gebeurtenis van de afgelopen 2000 jaar, de groet en het Swastika teken zijn daarmee "bekend" geworden.
    Daarvoor wist 95% van de mensen niet eens dat het al eerder werd gebruikt, en ik weet zeker dat de meerderheid van de mensen het nog steeds niet weet.
    Het lijkt mij vrij logisch dat het gelijk daarmee geassocieerd word.
     
  13. Timmeh

    Timmeh \0/

    Berichten:
    1.807
    Leuk Bevonden:
    0
    Maar is de Hitlergroet dan de grens?
    Dat wil ik al de hele tijd zeggen hier in dit topic, ik bedoel kun je andere dingen die Fisichella o.a. genoemd heeft wel gewoon ongestraft doen?
     
  14. High 5

    High 5 _/_/_/

    Berichten:
    172
    Leuk Bevonden:
    1
    Tja, het is nu eenmaal niet verboden om een hondje te beledigen...
     
  15. Orcrist

    Orcrist XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    4.297
    Leuk Bevonden:
    8
    Ja laten we de 80 jarige oorlog maar even vergeten, en alle andere kleinigheden die er in de afgelopen 2000 jaar zijn gebeurt. Ik bedoel, als 75% van de Europese bevolking alleen al wordt uitgeroeid door een enge ziekte is dat natuurlijk niks bij een recent wereld oorlogje. 8)
    En nee het swastika teken was al eeuwen bekend, en werd door vele bevolkingsgroepen gebruikt. Dat andere groeperingen er nooit van gehoord hadden so be it, je kan niet de betekenis van zo'n symbool weg geven aan de ene persoon die het misbruikt. En ja, dan is het erg "lame" om je zo te laten intimideren.
    We kunnen alle misbruikte symbolen wel gaan verbannen, maar dan kan je niet eens meer over straat zonder iemand te beledigen. Mensen moeten er gewoon is over heen stappen, dan hebben al die neo-nazi's etc er ook niks meer aan aangezien ze er niet meer mee kunnen provoceren. Misschien gaan ze dan nog wel is naar de psycholoog om over hun relatie met papa te praten.
     
  16. HanTheMan

    HanTheMan XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    2.536
    Leuk Bevonden:
    74
    Ik sluit me bij Ocrist aan en om het nog een beetje te verduidelijken is dit wel een heel interessant stuk over het swastika teken.

    Die jongens van 14 zijn waarschijnlijk voor opzettelijk misbruik van "de groet" opgepakt en het ik vind het wel een goede zaak dat ze daar even van bewust moeten worden gemaakt. (ff lekker laten schrikken)
     
  17. harXcore

    harXcore Active Member

    Berichten:
    170
    Leuk Bevonden:
    0
    Lieverd, ik luister niet naar hardcore, en ik ga ook niet met hardcore mannetjes om.
     
  18. Jan WoWter

    Jan WoWter Jungie!!

    Berichten:
    491
    Leuk Bevonden:
    0
    Een jongen van 14 heeft volgens mij nog niet goed door dat het zo erg is, en strafbaar. Waarschijnlijk hebben ze dat 's middags gezien op school bij geschiedenis.

    En ik vind persoonlijk het juichend over straat rennen toen bij 11september veel erger...Herdenking misschien niet, maar juichen voor wat er toen gebeurd is: ziek!
     
  19. XiroKe

    XiroKe <font color="orange"><b>XBW.nl VIP</b></font> XBW.nl VIP

    Berichten:
    3.070
    Leuk Bevonden:
    26
    De enige reden dat ze de Hitler-groet gebruiken om hun "mening" te uiten is omdat hun taalvaardigheden, of het ontbreken daarvan, nogal wat beperkingen oplevert. Het is niet makkelijk om een dwaze ideologie als het nationaal socialisme met woorden te verdedigen, laat staan als je mentale capaciteit overeenkomt met dat van een schoenveter.

    Onzin om dit te verdedigen als vrijheids van meningsuiting. Het is slechts een symbool dat oproept tot haat, discriminatie en de onderdrukking en de 'vernietiging' van minderheden. Vind er iemand het werkelijk zo vreemd dat dat niet toegestaan is?
     
  20. ViperMike

    ViperMike Guest

    Wat heeft die groet nu weer met hardcore te maken. Alleenmaar omdat er een paar van die racistische gabbers zijn denkt meteen iedereen dat mensen die naar hardcore luisteren ook meteen racist zijn.....
     

Deel Deze Pagina